Als Bewonersplatform Bovenkerk hebben wij de ambitie om de gezondste wijk van Amstelveen te worden. Daar  horen activiteiten bij die bewoners helpen. Daarom drie activiteiten die in Amstelveen niet meer weg te denken zijn: het Financiële Café, Fietsmaatje Amstelveen en Buurtclub Leefstijl. En één nieuwe activiteit het Zorgcafé.

Naar behoefte kun je hiervan gebruik maken. Bij de cafés kun je binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt jouw vraag beantwoord. In Buurtclub Leefstijl wordt in een groep  op een gezellige en ontspannen manier aandacht aan de leefstijl gegeven.

Vanaf begin maart staat er een duo e-bike voor twee personen klaar bij het Zonnehuis Bovenkerk. Via Fietsmaatje Amstelveen is het mogelijk om fietsvrijwilliger te worden. Zo kun je ritten maken met mensen bij wie het fietsen alleen niet meer lukt en samen mooie buitenmomenten beleven.