Vanwege het succes vorig jaar 2020 gaan we de actie “Hart onder de riem” dit jaar herhalen. U kunt uw Bovenkerkse buren voordragen voor een kerstattentie. Omdat u vindt dat de buren een steuntje in de rug kunnen gebruiken óf juist omdat u de vrijwillige inzet voor de buren een complimentje waard vindt.

Op donderdag 23 december starten we om 16.00 uur bij het VOKA gebouw aan de Vierlingsbeeklaan. We roepen alle kinderen met hun ouders op om met een lampion, verlichte mutsen, zaklantaarns of anders gezellig mee te lopen en te zingen achter de Kerst paardenkoets. Iedereen is welkom. Het wordt super gezellig met de echte kerstmannen en kerstvrouwen. Neem je vriendinnen en vriendjes mee. We trekken dan door Bovenkerk en verwennen alle buren die opgegeven zijn.

Laat je stem horen en geef je buren nu op voor een Kerstattentie. Meer hoef je niet te doen! Opgeven kun je doen door:

• onderstaand formulier in te vullen en te verzenden of
  • dezelfde gegevens per email sturen naar het secretariaat, bpbovenkerk@gmail.com of
  • dezelfde gegevens per brief bezorgen bij Noorddammerlaan 124 (pastorie van de St. Urbanuskerk).

Het bewonersplatform zorgt er dan voor dat in december een Kerstattentie bij uw buren wordt bezorgd. Dit gebeurt geheel anoniem en staat los van degene die iemand heeft voorgedragen. De attenties worden alleen verstrekt voor bewoners in de wijk Bovenkerk en opgeven kan tot 15 december 2020.

Namens alle Kerstmannen en -vrouwen van Bovenkerk.

Vorige jaar 2020 is de actie “Hart onder de riem” ontstaan. De actie stond toen geheel in het teken van Corona. Meer lezen?
    de actie 2020
    de verhalen