Heerlijk, zingend in de auto op weg naar je vakantiebestemming, En misschien dacht je daarbij wel dat het best leuk zou zijn om na de vakantie wat met dat zingen gaan te doen.  Maar ja, hoe pak je dat aan? Voor menig Pauluskoorlid een herkenbare vraag. Maar zij hebben toch die stap gezet, zich bij ons aangemeld en nu zingen ze mee!

Op maandag 29 augustus gaat het Pauluskoor Amstelveen weer repeteren. Elke maandagavond van 20.00- 22.15 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1. We repeteren nu voor het concert in november. Dan zingen wij de Nelson-mis en het Stabat Mater van Haydn. Daarna starten we met de repetities voor de Matthäus Passion. Die zingen wij op 31 maart 2023 in de weer herbouwde Urbanuskerk! Geweldig toch als je daaraan mee zou kunnen doen?

Bij het Pauluskoor werken we in een aantal maanden toe naar een concert. Onze repetities staan onder de enthousiaste leiding van dirigent Marcel Joosen. Niet alleen op de repetitie kun je je partij oefenen, maar ook thuis, met de oefenfilmpjes die onze dirigent gemaakt heeft. Kijk maar eens op YouTube: Pauluskoor Amstelveen en open de playlist van Marcel Joosen.

Meedoen was nog nooit zo makkelijk. Bovendien is de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend. Dus stap over de drempel, ga de uitdaging aan en meld je aan bij het secretariaat. Je stem hoeft echt niet van solisten kwaliteit te zijn om met ons mee te kunnen zingen.

En wil je meer over het Pauluskoor weten, kijk dan op onze website.

Wij zien je graag!