Van Edwin krijgen we een mail om gezamenlijk te dansen als je een hersenaandoening hebt. De mensen van Danspark zijn hierin gespecialiseerd.

Zo ging ik dus deze op zaterdagmiddag 11 februari 2023 naar het Noorddamcentrum. Bij de ontvangst kregen we een sticker met onze voornaam opgeplakt en zo waren we voor iedereen bekend. Van Brenda kregen we een lekker drankje en na wat heen en weer gepraat op weg naar de grote zaal .De opkomst was geweldig zo kon het dansen beginnen met mensen met een bewegingsbeperking op de muziek van Charlie. Met heel veel plezier deed Dido Mirck de oefeningen voor en alles werd gebruikt: armen, benen en het hoofd. Vervolgens kwam Andrew Greenwood en die deed oefeningen op de vloer. En ja hoor, iedereen deed mee en de stoelen gingen meteen aan de kant.

En met de naambordjes was je zo eigen met elkaar, een nieuwe verbinding zo leuk! Ook mocht ik een verzoekplaatje aanvragen Elvis Presley een lekkere twist. Zo kwamen er verschillende verzoeken los. De diskjockeys van Charlie, Giel en Gert hebben het fantastisch gedaan. Zo werd deze middag voldaan afgesloten.

Na nog een drankje ontstond er een leuk gesprek met de dames Monique (uit Scheveningen) en Marina (uit Rijswijk). Wat leuk om hen in Bovenkerk te ontmoeten! Bij de uitgang kregen we een tasje van Martinez met chocolade en wat folders met informatie mee naar huis.

Hierbij wil ik alle docenten, vrijwilligers, Brenda & Edwin en Michaëlla Barentsen bedanken voor wat zij mogelijk hebben gemaakt. Er is heel veel van genoten.

Namens Elly Tetteroo