Door corona is het jaarlijkse zomerfeest in Bovenkerk vorig jaar afgelast. Dit jaar gaat het feest door en wel op zaterdagmiddag 4 september a.s. Uiteraard binnen de geldende coronarichtlijnen, maar zeker net zo leuk als anders. Bezoekers kunnen genieten van optredens, koffie drinken en taart eten, aanschuiven bij de buurtbarbecue en/of biologische patat eten. Ook voor kinderen is er een leuk programma met kinderpopband Flapuit, sport en spel en zelfs een zeepglijbaan.

zomerfeest2.jpg

Veel muziek

Het team van vrijwilligers heeft een afwisselend muziekprogramma samengesteld. De Bovenkerkse singer-songwriter John Spijker opent om 14:00 uur het feest. Hij vormt een gelegenheidstrio met drummer Rob van den Oever en bassist Marcel Besselink. Daarna kunnen kinderen (en hun ouders) uit hun dak gaan met de band Flapuit. Lekkere kinderpop met o.a. nummers van Dirk Scheele. Vanaf 16:00 uur staat de bekende Amstelveense coverband Almost Famous in het Urbanuspark op het podium.

Heel Bovenkerk Bakt

De Bovenkerkse taartenbakwedstrijd ‘Heel Bovenkerk Bakt’ gaat ook door. Amateurbakkers die willen meedoen, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl).

De  deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen en met de wisselbeker naar huis gaat.

BBQ

De vrijwilligers van ‘Samen eten in Bovenkerk’ organiseren tijdens het (na)Zomerfeest de barbecue. Feestgangers die mee willen eten kunnen zich aanmelden voor 3 september bij Chris van den Helder (chmvandenhelder@gmail.com). De barbecue is inclusief salade, brood en sausen. Prijs €10.00 per persoon. Graag contant afrekenen op de dag van het zomerfeest.

Programma (na) Zomerfeest Bovenkerk:

14:00 uur        Optreden van John Spijker and Friends
15:00 uur        Optreden Kinderpopband Flapuit
15:30 uur        Taart proeven met ’n bakkie koffie/thee
16:00 uur        Optreden band Almost Famous
17:30 uur        Bovenkerkse Barbecue
18:00 uur        Prijsuitreiking ‘Heel Bovenkerk Bakt’
20:00 uur        Einde Zomerfeest Bovenkerk

Informatie

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest).