Zaterdag 18 juni muzikale opening Noorddamcentrum met bandjesavond

Feest mee! Het Noorddamcentrum is het muzikale hart van Bovenkerk. Welke Bovenkerkse muzikant heeft er niet opgetreden? En ook feestavonden als Rock Urbanus zijn legendarisch. Daarom wordt het verbouwde Noorddamcentrum op zaterdagavond 18 juni officieel geopend voor de muziekscene van Bovenkerk, hun publiek en iedereen die zin heeft in een stomende feestavond! De zaal gaat om 20:00 uur open. Toegang is gratis.

Line-up
De avond begint om 20:00 uur met een ‘The Young Ones-blokje’ met twee jongerenbands uit Bovenkerk. Vervolgens treedt de Bigband ‘Pete Bog’s Big Band’ op.

Speciaal voor dit openingsfeest is de gelegenheidsband ‘The Wonderbirds’ opgericht. Dit is een Bovenkerkse formatie rond singer-songwriter John Spijker (gitaar en zang) met de volgende artiesten uit het Rock Urbanus-circuit: Hans Neufeglise (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums).

De avond wordt afgesloten door ‘De Elektrische Heeren’ een Bovenkerkse gelegenheidsformatie rond Dirk van der Klooster (gitaar en zang) met Marcel Besselink (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums).

Het repertoire van de gelegenheidsbands is voornamelijk jaren ’60, ‘70 en ‘80.

De presentatie van de avond is in handen van Jaap Koning  (drumleraar en directeur van muziekschool Logblock).