Elke eerste zondag van de maand geef ik een workshop verbonden ademhaling. Dit is een techniek waarmee je op een hele effectieve manier (onbewuste) oude blokkades en emoties kunt verwijderen. Zuurstof heeft een hoge trilling en vastzittende blokkades of emoties een lage trilling. Door veel zuurstof naar die blokkades of emoties te brengen zal de hoge trilling hiervan de blokkade of emoties oppakken en bij de uitademing loslaten. Hierdoor ga je vrijer en dieper ademen.

Voor wie is deze workshop geschikt?

In principe is het veilig om deel te nemen, mits je over een normale gezondheid beschikt.

Praktisch

Data: 5 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei en 4 juni
Inloop vanaf 9:45 uur
Zelf meenemen: yogamatje, dekentje, eventueel een kussentje.Kledingadvies: loszittende kleding, warme sokken en een extra vest, zodat je het niet koud krijgt.
Kosten: € 17,50 per deelnemer
Locatie: VOKA gebouw, Vierlingsbeeklaan 24 Amstelveen
Er is plek voor 8 à 10 deelnemers. Wil je meedoen geef je dan op via het contactformulier op www.buitengewoonleefstijlcoaching.nl/ademcoaching.

We starten om 10:00 uur met de ademsessie, deze duurt een uur, dan gaat ook de deur dicht. Na afloop is er gelegenheid om thee te drinken en ervaringen te delen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent en niet te zwaar gegeten hebt vlak voor de ademsessie.

Mariëlle IJkel