Jonge mantelzorgers – opgelet!

Van 1 tot en met 7 juni is de Week van de Jonge Mantelzorger. Mantelzorg & Meer organiseert dan een aantal leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers. Op deze manier willen we jonge mantelzorgers in het zonnetje zetten, want dat is meer dan verdiend.
Tijdens die week kun je varen, zwemmen als een zeemeermin, jiujitsu-en, lasergamen, pannenkoeken eten of schilderen. Er is voor ieder wat wils en deelname is kosteloos.

Wanneer ben je een jonge mantelzorger?

Je bent een jonge mantelzorger als je tussen 7 en 25 jaar bent en zorgt voor iemand die bijvoorbeeld gehandicapt, verslaafd, in de war, depressief of langdurig ziek is. Denk bijvoorbeeld aan een vader die in een rolstoel zit, een broer of zus met autisme, of een oma die dementie heeft.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt aan een – of meerdere – activiteiten meedoen als je bent ingeschreven bij Mantelzorg & Meer. Je kunt je aanmelden via de agenda op de website mantelzorgenmeer.nl en je mag ook iemand meenemen als je dat gezellig vindt. Sta je nog niet geregistreerd als jonge mantelzorger? Dan kun je dat ook via de website doen.

Vragen of meer informatie: info@mantelzorgenmeer.nl of 0205127250