Wil je weten waar Stichting Bovenkerk zich mee bezighoudt, wat er speelt in ons dorp, waar je terecht kunt voor bepaalde zaken en welke evenementen en activiteiten er worden georganiseerd? Bezoek dan regelmatig de Nota Bene-website (www.notabenebovenkerk.nl), meld je aan voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook (www.facebook.com/notabenebovenkerk).

Laat je stem horen
Daarnaast ben je van harte welkom tijdens de bewonersbijeenkomsten die Stichting Bovenkerk een aantal keer per jaar organiseert. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Een uitgelezen kans om je mening te geven over buurtzaken die je na aan het hart liggen.

De eerstkomende bijeenkomst is op woensdagavond 20 maart in het Noorddamcentrum. De deuren gaan om 19:30 uur open. Koffie en/of thee zijn gratis.

Agenda bewonersavond

TijdOnderwerpBetrokkenen