VOKA zoekt bestuursleden

De VOKA is in Bovenkerk al heel lang een begrip. In 1952 opgericht als buurtvereniging, later omgedoopt tot (kinder)ontspanningsvereniging. Sinds 1959 beschikt de VOKA over het clubgebouw aan de Vierlingsbeeklaan 24. Met hulp van veel vrijwilligers is dit gebouw sindsdien in stand gehouden. Het gebouw wordt momenteel door ongeveer 10 clubjes gebruikt, met uiteenlopende activiteiten zoals yoga, salsa, schilderles en Pilates.

Het bestuur van de VOKA stelt zich ten doel het verenigingsgebouw op een goede manier in stand te houden om daarmee een podium te bieden voor iedereen die op een kleinschalige manier activiteiten wil organiseren voor inwoners van Bovenkerk en naaste omgeving. Daarnaast wordt de ruimte incidenteel verhuurd voor (kinder)feestjes. Verder willen wij nieuwe activiteiten in Bovenkerk stimuleren. De focus ligt daarbij vooral op activiteiten voor kinderen. VOKA betekent niet voor niets ‘Voor Onze Kinderen Alles’.

De VOKA hoeft geen winst te maken. Wij willen ook geen concurrent zijn van commerciële bedrijven en de horeca. Wij richten ons vooral op kleine sociale activiteiten.

Wie wil er in de komende jaren als vrijwilliger meehelpen om de VOKA in stand te houden? Nadere informatie over deze bestuurstaak is te verkrijgen bij:

Rob van den Helder, voorzitter (robvdhelder@gmail.com, tel. 06-21937734) of Gerard Miltenburg, secretaris (gerard.voka@gmail.com, tel. 06-51134154)

Je kunt je bij hen ook aanmelden als bestuurslid.