Na het succes bij Life & Garden in 2020 komt er een tweede editie van de verkoop van Kerststukken in december 2021. De locatie laten wij nog zo snel mogelijk weten. Houdt u onze website in de gaten voor meer details!

Waarom maken we dit al zo vroeg bekend?

We hopen dat verenigingen en bedrijven ook dit jaar kerststukken bij ons bestellen. Zoekt u een opvallend of prachtig Kerststuk voor medewerkers of relaties? Wilt u de winkel of bedrijfsruimte mooi in Kerstsfeer aankleden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt zelfs een item afgeven die we dan in overleg met u in Kerstsfeer brengen. Niets is ons te gek. Neem dan contact met ons op.

Wij werken met eerste klas materialen die vaak worden gesponsord door één van onze relaties. Met de aankoop van een kerststuk steunt u de actie www.helponsuitdebrand.com van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Met de Kerst in 2020 hebben we met een positief resultaat van vijftienduizend euro kunnen afsluiten!

Namens het Kerstteam

Chris van den Helder
Telefoon 06 – 27 88 69 66
E-mail chocolade@helponsuitdebrand.com.

P.S Wij zijn op zoek naar schalen in alle formaten en kerststuk ondergrond gebruikt of nieuw om kerststukken op te maken.