Zaterdag 15 juli op het zomerfeest in het Urbanuspark Bovenkerk openen wij de eerste ouderen hangplek van Nederland om 15.00 uur en u kunt blijven chillen en samenscholen en waar u niet weggestuurd wordt tot 20.00 uur. Hiervoor zal apart bewegwijzering worden aangebracht. Zowel in het park als op de weg er naar toe om bijv. veilig te kunnen oversteken.

Midden in het park hebben wij bankjes en tafels neer gezet waar u kunt genieten van gezelligheid en muziek. Mocht u een pilletje willen of moeten innemen vraag dan gerust om een glaasje water aan de mede dorpsgenoten. De toegang is gratis.

Op deze plek kunt u lekker niksen, chillen, hangen, muziek luisteren, met oudere en jongere praten, taarten proeven en alles wat bij een hangplek hoort.

U kunt mits goed ter been ook nog een rondje langs de vele kraampjes lopen. U kunt niet weggestuurd worden op deze plek omdat er een echte hangplek vergunning is voor afgegeven. Misschien neemt u zelfs u eigen muziek installatie mee.

Bij de Kleurrijk Leven kraam kunt u uw lievelingspil uitproberen in de speciaal ontwikkelde kubus. De gaten zijn zo gemaakt dat uw pil maar in 1 gat te stoppen is. Weet u welk gat voor uw pil het juiste is? De juiste oplossing wordt beloond met een zak pillen naar keuze.

Wij hopen op veel (oudere)bezoekers.

Tevens kunt u meedoen aan de Bovenkerkse BBQ met verse salades, brood, saté, hamburgers, vega producten en alles wat bij een echte dorps BBQ hoort. Het team van Samen Eten verzorgt de BBQ.
De prijs is slechts € 10.00 p.p. en voor kinderen € 5.00.

Opgeven kan per mail: chmvandenhelder@gmail.com.
Ook hier worden de oudere door jongere dorpsgenoten geholpen met het eten en drankjes halen.

Team Samen Eten in Bovenkerk.