Vrijdag 19 januari organiseerde Stichting Bovenkerk in het Noorddamcentrum haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel voor alle vrijwilligers en verenigingen die zich inzetten voor de lokale gemeenschap in Bovenkerk. In de wijk zijn meer dan 150 vrijwilligers betrokken bij de vele buurtactiviteiten die worden georganiseerd in het Noorddamcentrum, het Urbanuspark, het VOKA-gebouwtje en de Urbanuskerk.

Vrijwilligers van het jaar gehuldigd
Tijdens de nieuwjaarsborrel op 19 januari zijn twee bijzondere Bovenkerkse vrijwilligers in het zonnetje gezet. De broers Jaap en Gerrit Verbruggen ontvingen de onderscheiding ‘Vrijwilliger van het jaar 2023’.

De heren hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor diverse evenementen. Jaap en Gerrit staan altijd met veel positiviteit en energie klaar om bij de vele activiteiten van Stichting Bovenkerk te helpen.

Programma 2024
Stichting Bovenkerk bedankt alle verenigingen en vrijwilligers zich inzetten voor de Bovenkerkse gemeenschap. Ook in 2024 gaan die vrijwilligers met elkaar weer vele mooie en gezellige activiteiten organiseren. Bezoek voor meer informatie over de evenementen in Bovenkerk de website https://notabenebovenkerk.nl/