St. Urbanuskerk op TV

Op zaterdagmiddag 5 februari op NPO 2 ca. 16.30 uur een uitzending over de Urbanuskerk van Roderick Zoekt Licht. Deze uitzending gaat over de herbouw na de fatale brand in 2018 en de unieke actie van de St Urbanus Chocolade.

Alle inkomsten van de chocoladeverkoop gaan rechtstreeks naar het herstel van de St. Urbanuskerk. De uitzending laat zien hoe een gemeenschap zich inzet met vele vrijwilligers die positief vooruitkijken. Het is een uitzending die laat zien dat gelovigen en of niet gelovigen op allerlei manieren helpen om het prachtige gebouw weer zo spoedig mogelijk te openen voor de kerkdiensten, ontmoetingen, concerten of een kaarsje te branden.  En er is hoop dat er eind dit jaar weer de eerste diensten gehouden kunnen worden. De voorzitter van de Urbanuskerk en de bouwer Nico Bont laten zien hoe de herbouw gestalte krijgt. De moeite van het bekijken waard.

Er komt een feestje aan

Ten tijde van de opname stond de teller op € 60.000,- netto gerealiseerd met de verkoop van de St Urbanus Chocolade. Nu staat de teller op ruim € 100.000,- netto. Binnenkort wordt de 30.000 ste reep verkocht.

Gouden ticket geeft kans op mooie prijzen

Op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april gaan we dat samen met u vieren. Bij AH Westwijk, Verfwinkel Regelink en AH Bovenkerk kunt u chocolade met een Gouden Ticket kopen en daarmee maakt u kans op één van de meer dan 600 prijzen.