De afgelopen periode hebben de Zonnehuis-bewoners genoten van alles wat, ondanks de coronamaatregelen, weer mogelijk was. Samenkomen met bewoners uit meerdere groepswoningen, grootschaligere activiteiten, dansshows, etentjes in huis etc.

Activiteiten en etentjes
We hebben door de coronacrisis lange tijd alle evenementen kleinschalig moeten houden. Veel bewoners bleken hier baat bij hebben, maar dat we de bewoners die hier behoefte aan hebben ook weer kunnen voorzien van grotere activiteiten is enorm fijn.

Het blijkt dat vooral de etentjes in eigen huis een succes zijn. Hier komen bewoners uit één of meerdere woningen samen voor een themalunch/-diner. De bewoners kiezen door middel van afbeeldingen zelf het thema en wij zorgen er met elkaar voor dat dit een feestelijk samenzijn wordt.

Onlangs hebben we met bewoners van twee groepswoningen aan een hele lange, prachtig gedekte tafel in de tuin genoten van Italiaanse hapjes en drankjes én Italiaanse muziek. We hebben héérlijk gegeten, veel gelachen en er werd zelfs gedanst. Echt een feestje.

Sponsor worden?
Om deze etentjes te kunnen blijven organiseren, zoeken wij sponsors. Het plan is maandelijks een thema-etentje aan te bieden waar uiteindelijk bewoners van alle woningen van kunnen meegenieten. Heb jij ideeën over hoe dit (deels) gesponsord zou kunnen worden of ben je geïnteresseerd om deze mooie samenwerking met ons aan te gaan? Neem dan contact op met Tessa Storm, Zonnehuis Bovenkerk: 06 510 768 10