Vanwege de corona hebben we het afgelopen jaar veel activiteiten moeten annuleren. Optimistisch als we zijn hebben we het vertrouwen dat we in juni met inachtneming van de 1,5 meter afstand toch weer voorzichtig een leuke activiteit voor alle Bovenkerkers kunnen organiseren.

U kunt op zaterdag 12 juni deelnemen aan een historische wandeling met als doel jong en oud en nieuwe en oud-Bovenkerkers met elkaar te verbinden. Al wandelend ontdek je Bovenkerk en kom je van alles te weten over de geschiedenis van ons dorp. De speurtocht gaat door het oude gedeelte van het dorp, door de nieuwbouw en langs de grenzen van het dorp.

Op diverse punten zijn activiteiten te doen en de inwendige mens wordt ook niet vergeten. Nadere details worden bekend gemaakt in de volgende Nota Bene Bovenkerk die begin juni bij u op de deurmat valt. Maar voor nu: vergeet niet alvast in uw agenda te noteren dat u zaterdag 12 juni vrij moet houden voor deze unieke wandeling door Bovenkerk.