Vóór de coronacrisis was ‘Samen Eten’ in het Noorddamcentrum één van de populairste activiteiten in Bovenkerk. We moesten helaas in maart 2020 vanwege de coronacrisis stoppen, maar gelukkig kunnen we deze gezellige bijeenkomsten nu weer oppakken.

Laatste vrijdag van de maand

Iedere laatste vrijdag van de maand zijn inwoners van Bovenkerk die 65 jaar of ouder zijn van harte welkom tijdens deze gezamenlijke maaltijd. Een team van vrijwilligers staat klaar om het u naar de zin te maken. De inloop is vanaf 17.30 uur, het samen eten start om 18.00 uur. In september vindt deze activiteit plaats op vrijdag de 24e, in oktober op vrijdag de 29e en in november op vrijdag de 26e. In december is er geen samen eten.

In de RODA-kantine

Omdat het Noorddamcentrum vanwege een grondige renovatie tot in ieder geval maart 2022 gesloten is, wijken we tijdelijk uit naar een andere locatie. We zijn blij dat voetbalvereniging RODA’23 bereid is om hun kantine iedere laatste vrijdag van de maand beschikbaar te stellen. De kantine bevindt zich op de eerste etage. Voor degenen die slecht ter been zijn is er een lift beschikbaar bij de buitentrap.

Vooraf aanmelden

Er kunnen per keer 100 senioren komen genieten van een driegangenmenu voor slechts 10 euro per persoon. U krijgt hiervoor niet alleen het driegangenmenu, maar ook een drankje naar keuze bij binnenkomst en koffie of thee ter afsluiting. Wilt u meer drinken, dan kan dat voor eigen rekening. Betalen doet u na afloop ter plekke, contant of pinnen. Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan vanaf de eerste van de betreffende maand, het liefst per e-mail (bpbovenkerk@gmail.com). Heeft u geen e-mail? Bel dan naar Bep Barlag tel. 020-6431843.