De vrijwilligers die maandelijks het Samen Eten organiseren hopen op vrijdag 26 november weer veel senioren uit Bovenkerk welkom te mogen heten. De inloop is vanaf 17.30 uur, het Samen Eten eten start om 18 uur. We zijn te gast bij voetbalvereniging Roda’23 aan de Noorddammerweg 48C in Amstelveen.

U kunt genieten van een 3-gangen-menu voor slechts 10 euro per persoon. U krijgt hiervoor het driegangenmenu plus een drankje naar keuze bij binnenkomst en koffie of thee ter afsluiting. Wilt u meer drinken dan kan dat voor eigen rekening. Betalen doet u na afloop ter plekke, contant of pinnen.

Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan vanaf 1 november, het liefst per e-mail. Uw e-mailbericht kunt u sturen naar bpbovenkerk@gmail.com. Kent u senioren zonder e-mail? Geef hen dit bericht door en zeg dat ze zich telefonisch kunnen aanmelden bij Bep Barlag, tel. 020-6431843.