Op 17 september 2022 is de tweede editie van de Bovenkerksescholenreunie 2022. De reunie vindt plaats in het vernieuwde Noorddamcentrum in Bovenkerk. Een prachtige plek voor Bovenkerkers om elkaar te ontmoeten. De nieuwe uitstraling met lichte kleuren geeft een ruim gevoel en de nieuwe raam partijen versterken dit gevoel. Het comite van de reunie gaat bij de officiele opening unieke foto schilderijen van het vroegere Bovenkerk aanbieden (betaald door de reunie gasten) om het vernieuwde Noorddamcentrum nog meer cachet te geven. Het worden schilderijen waar vele oude dorpsgezichten te zien zijn. Deze schilderijen zijn gemaakt door twee echte Bovenkerkers met duizenden foto’s in hun bezit. Frans Rosenberg en Rene Boerlage hebben een selectie gemaakt die het bekijken waard is. Zo krijgt het gebouw de uitstraling van een echt dorpshuis waar vanaf 17 juni iedereen welkom is. Een buurt bakkie, even de krant lezen, potje kaarten of zomaar even bijpraten met andere dorpsgenoten. Het reunie comite doet ook een oproep om je op tijd aan te melden voor de reunie als je daar nog niet aan toe gekomen bent. Nieuw bij deze editie dat de leerlingen en medewerkers van de Bovenkerkse Prof. Kohnstammschool ook van harte welkom zijn.  Aanmelden kan via de site.

Bovenkersescholenreunie2022.nl

Organisatie: Bovenkerksescholenreunie 2022