Mijn naam is Carola van Damme. Sinds mijn fysiotherapie-opleiding in ’98 ben ik werkzaam in de aerobic- en fitnessbranche. Ik geef dus al ruim 23 jaar les, waarvan ongeveer de laatste 15 jaar ook pilates in groepsverband en als personal trainer. In september 2020 ben ik begonnen met pilateslessen in het VOKA-gebouwtje.

Pilates is een rustige vorm van bewegen waarbij je toch flink aan het werk wordt gezet. Omdat we rustig bewegen, is het voor iedereen toegankelijk. Bij blessures kan ik de oefeningen voor je aanpassen.

In deze tijden van thuiswerken, waarbij er vaak meer uren achter de pc worden doorgebracht, is pilates een fijne manier om je spieren weer even aan het werk te zetten. Ook ideaal als je na een lange tijd inactiviteit weer wilt starten met bewegen.

Tijdens de pilateslessen besteed ik aandacht aan lenigheid, stabiliteit, mobiliteit, kracht en ademhaling, met of zonder gebruik van verschillende attributen.

De groepjes zijn klein (maximaal 8  tot 10 personen) en omdat je op je eigen vaste plek in de zaal ligt, is het ook zeker in deze tijd veilig om te doen.

Op de dinsdag- en vrijdagochtend start ik met nieuwe groepen (de vrijdagochtendgroep start in september). De lessen duren een uur, van 9.00 tot 10.00 uur.

De zaterdagochtendgroep (10.30  uur) is nu vol, maar op dinsdagavond (18.45 uur) zijn nog 2 plekken beschikbaar.

De kosten zijn 120 euro per 10-rittenkaart. Een proefles is gratis.

Aanmelden voor een proefles of meer informatie aanvragen kan via Carola@lala-move.nu.

Wie weet tot snel.

Sportieve groet,

Carola