Pauluskoor Amstelveen opent de Kerstmaand met Bach’s Weihnachtsoratorium

Het Pauluskoor vindt Bach’s Weihnachtsoratorium de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Vorig jaar was het een stille kerst met dichte deuren. Deze Kerst kunnen we openstaande deuren tonen. Kom en laat je meevoeren door trompetten en pauken die dit muzikale feest inluiden! Bach’s Weihnachtsoratorium vertelt het verhaal van het ‘kindeke teer’, van jubelende engelen, van verbaasde herders, van geborgenheid maar ook van dreiging. Een verhaal van alle tijden.

Op vrijdag 26 november 2021 om 20.15 uur voert het Pauluskoor het Weihnachtsoratorium uit in de Augustinuskerk, Amsterdamseweg 965, Amsterdam. Vanaf 25 oktober zijn de kaarten à € 25 te koop via de website www.pauluskoor.nl.

Het orkest Philharmonia Amsterdam begeleidt het koor en de prachtige solisten. 
Dirigent Marcel Joosen heeft de algehele muzikale leiding. Solisten zijn:
Aliya Akhmadeeva * sopraan
Daniëlla Buijck * alt
Jeroen De Vaal * tenor
Hans Christian Hinz * bas
Cor Brandenburg * orgel

Natuurlijk is het Pauluskoor blij dat hij dit concert kan geven. Maar, Corona is er nog en dat maakt dat er toegangseisen zijn. Dit houdt in dat er bij de ingang een Corona-check plaats vindt waarbij je een geldig Corona-toegangsbewijs moet laten zien: de QR-code op je mobiele telefoon of een uitgeprint bewijs met de QR-code. Wanneer de Corona-toegangseisen veranderen zullen wij dat publiceren op www.pauluskoor.nl..

Het Pauluskoor Amstelveen verheugt zich op dit concert en kijkt uit naar uw komst!