Voor één dag wordt ons prachtig vernieuwde Noorddamcentrum omgetoverd tot pop-up Restaurant De Toren van Bovenkerk. Daar organiseren wij op zaterdag 5 november 2022 een sponsordiner om ledverlichting voor de buitenkant van de St. Urbanuskerk te kunnen bekostigen.

De avond begint om 17:30 uur en eindigt rond 22:30 uur. Via de rode loper komt u binnen en u wordt ontvangen met een welkomstdrankje in de lounge. In deze gezellige ambiance hoort u één van de verassingen van deze avond. In het restaurant “De Toren van Bovenkerk” serveren we diverse soorten soep en er staat een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten klaar. Het diner begint om 18:30 uur. Tussen de gangen door verrassen we u met verschillende vormen van entertainment.

Op deze avond kunt u voor de speciale prijs van € 50,- all-in eten, drinken en plezier maken. Boekt u voor 8 personen ineens, dan zit u gezellig aan één tafel bij elkaar. Hoe wij de chocolade combineren met het diner blijft nog een verassing….

Familie, vrienden, bedrijven, u bent allen van harte welkom. Wilt u iemand verrassen om mee te dineren, hiervoor hebben wij prachtige cadeaubonnen! Meld u op tijd aan, want het aantal kaarten is beperkt!!

Aanmelden kan op de website van Helponsuitdebrand.com. Reserveren kan natuurlijk ook per mail chocolade@helponsuitdebrand.com of telefoon 06 – 27 88 69 66.

Het goede doel
De restauratie van de St. Urbanuskerk schiet op. Buiten gebeurt er niet veel meer. Het werk is verplaatst naar het interieur in de kerk. Toch is er één element dat buiten nog ieders aandacht verdient. Deze winter willen we dat toren en kerk mooi verlicht zijn in het donker. Met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade en andere acties willen wij voor de verlichting een bedrag van € 17.000,- bij elkaar krijgen.

Namens team restaurant De Toren van Bovenkerk

Onderdeel van helponsuitdebrand.com