Vorige week was de landelijke Week van de Jonge Mantelzorger. Mantelzorg & Meer kijkt terug op een geslaagde week waarin er diverse activiteiten zijn georganiseerd voor jonge mantelzorgers. Zo’n week is natuurlijk heel fijn, maar het stopt hier niet! Laten we er samen voor zorgen dat we het hele jaar door Jonge Mantelzorgers blijven zien. Jonge mantelzorgers verdienen onze aandacht en steun. 1 op de 4 kinderen en jongeren groeit op als mantelzorger. Dat is meer dan je denkt!

Jonge mantelzorgers zijn jonge mensen (4-25 jaar) die opgroeien met iemand in hun directe omgeving met een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid of verslaving. Bijvoorbeeld een zusje met een spierziekte, een moeder die vaak somber is, een vader met een verslaving of een broertje met ADHD.

Lees je dit en ken je jonge mantelzorgers in je omgeving of ben jezelf een jonge mantelzorger en wil jij in contact komen met andere jonge mantelzorgers, meedoen met de activiteiten of met de consulent voor jonge mantelzorgers in gesprek? Neem dan contact op met Mantelzorg & Meer. De jonge mantelzorger staat er niet alleen voor!

Aanmelding
Kijk voor meer informatie op de site van Mantelzorg & Meer of neem contact op via 020-5127250, info@mantelzorgenmeer.nl of www.mantelzorgenmeer.nl.

Voor alle jonge mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel. Er zijn geen kosten aan verbonden.