Mantelzorg & Meer zoekt enthousiaste vrijwilligers met een groot hart om mantelzorgers te ondersteunen. Mantelzorgers zorgen dag en nacht voor hun naasten en nemen vaak geen tijd voor zichzelf. Jij kunt daarin het verschil maken door hen de broodnodige ademruimte te geven. Je levert daarmee ook een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Waarom vrijwilliger bij Mantelzorg & Meer?

Vrijwilligerswerk bij Mantelzorg & Meer is ontzettend dankbaar. Door een paar uur van je tijd te schenken, geef je mantelzorgers rust en verrijk je het leven van een ander. Of je nu houdt van gesprekken, wandelen of kinderen blij maken, er is altijd een geschikte vrijwilligersfunctie:

  • Op bezoek:
    Bezoek of ga op stap met iemand met een chronische ziekte of beperking. Jouw gezelschap – koffie drinken, een spelletje spelen of een praatje – maakt het verschil.
  • Samen wandelen:
    Ben je sportief en geniet je van de buitenlucht? Wandel wekelijks met iemand die dit niet zelfstandig kan. Jouw gezelschap zorgt voor beweging en frisse lucht, wat een positief effect heeft op het welzijn van de ander.
  • Maatje voor een kind:
    Bezorg een kind met een beperking een fijne dag. Door samen leuke activiteiten te doen, geef je het kind de kans om te genieten en te stralen.

Doe mee en maak het verschil

Als vrijwilliger bij Mantelzorg & Meer help je niet alleen anderen, je groeit zelf ook en je doet waardevolle ervaringen op. Het is soms best pittig, maar je krijgt volop steun en training van de organisatie. Sluit je daarom aan bij het team van toegewijde vrijwilligers en help mantelzorgers een moment voor zichzelf te hebben. Samen zorgen we voor een fijnere samenleving.

Mantelzorg & Meer is werkzaam in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgenmeer.nl/vrijwilligers of bel naar 020-5127250. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Mantelzorg & Meer!