Tijdens de historische wandeling door Bovenkerk op zaterdag 12 juni 2021 had de Lief en Leed straat Mgr. Dr. H. Poelslaan een gedeelde stand met thuisbakker Wendy’s cakes en candies.

Deelnemers aan de historische wandeling door Bovenkerk konden meedoen met een prijsvraag en ook voor de Lief en Leed straat was er een vraag. Die dag hebben zo’n 400 deelnemers de stand bezocht.

We hebben het doel van de Lief en Leed straat veelvuldig kunnen toelichten en men was aangenaam verrast over deze sympathieke actie van de Gemeente Amstelveen. Alle folder materialen zijn meegenomen en elke straat in Amstelveen kan hieraan meedoen. Als je dat wilt klik dan hier!

Dankzij de hulp van onze ambassadeurs konden we vanaf januari 2020 tijdens de coronaperiode menig kaartje en bloemetje namens de Lief en Leedstraat uit delen voor diegenen die dit nodig hadden. Ook hebben we een lieve actie met de paaseitjes beloond met twee zilveren helden vleugels.

Om 13:00 uur heeft initiatiefnemer Edwin Barentsen het stokje aan Nico & Melanie van der Baaren doorgegeven. De pot werd door de gemeente weer gevuld met € 150,-. Zo gaan we met nieuw elan in 2021 verder.

Namens Lief en Leed straat Mgr. Dr. H. Poelslaan
Edwin Barentsen