Kinderdagverblijf Het Kikkerpaleis opent haar deuren

Bovenkerk is een kinderdagverblijf rijker. In het pand dat de oudere Bovenkerkers wellicht nog kennen als drankenhandel De Oude Koestal, is sinds kort kinderdagverblijf Het Kikkerpaleis gevestigd. Het Kikkerpaleis is onderdeel van Robinson Kinderopvang.

Ieder kind moet kind kunnen zijn, altijd en overal
Vanuit de gedachte dat ieder kind zich ontwikkelt in zijn eigen tempo, biedt Het Kikkerpaleis de kindjes steeds weer kleine nieuwe uitdagingen aan, zowel fysiek als creatief.

Het Kikkerpaleis betrekt de ouders vanzelfsprekend bij de opvang; van de dagelijkse overdracht tot nieuwsbrieven, berichtjes en foto’s via de Robinson app.. En natuurlijk kunnen ouders altijd terecht bij locatiemanager Debby Hendricks met eventuele vragen.

Inschrijven nu mogelijk

Bij Het Kikkerpaleis is nog plaats voor kindjes in de baby-groep (0-2 jaar), de verticale groep (0 -4 jaar) en de peutergroep (2-4 jaar).

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een rondleiding? Bezoek de website www.robinson.nl. Je kunt ook een e-mail sturen naar kikkerpaleis@robinson.nl of bel de locatiemanager Debby Hendricks (foto) (tel. 06 – 15 43 90 65).