Op vrijdag 18 november komt de leukste en gezelligste Disco naar Bovenkerk.  Bekend van KIDS DISCO IN DE MIX. In het vernieuwde Noorddamcentrum gaan we helemaal los met alle kinderen van de basisscholen. Een Disco met de leukste DJ, de nieuwste muziek, laserlicht, TV-schermen met Tik Tok filmpjes, danswedstrijdjes, eten en drinken, patat met snacks, snoep, chips en limonade en toch is de toegang maar € 10,00. Misschien scoor je ook nog een coole lichtgevende tattoo.

De KIDS DINER DISCO begint om 17.30 uur (zaal open 17.00 uur) en eindigt om 19.30 uur. Kaartjes alleen in de voorverkoop. Misschien nog beperkt te koop aan de deur.

Wilt u als ouder en of begeleider meekijken naar het Disco spektakel dan hebben we een fan-zone ingericht waar u kunt meegenieten. De toegang tot de fan-Zone is € 5,00.

Tickets bestellen

Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij. Bestel bij:
Chris van den Helder, telefoon 06-2788 6966 of mail chocolade@helponsuitdebrand.com of ga naar de webshop en bestel uw kaarten direct online.

Organisatie

KIDS DINER DISCO wordt georganiseerd door de St. Urbanus Chocolade en het Bewonersplatform Bovenkerk. Wij organiseren dit om om de toren en kerk deze winter in het licht te zetten. Klik hier voor een toelichting.