Op zaterdag 12 september Monumentendag hoogtepunt in Bovenkerk. De herbouw van de kerk is gelukkig nu in volle gang. Het herstel is nu echt begonnen het eerste gewelf is af en moet als voorbeeld fungeren voor de rest van de gewelven. Als alles voorspoedig blijft verlopen kan begin volgend jaar het nieuwe dak op de kerk.

Maar er is nog wel geld nodig voor de verbeter punten die niet verzekerd zijn. De actie van St. Urbanus Chocolade is een van de acties om geld te genereren voor de herbouw. Na de geweldige start gaan we nu met een nieuw artikel van start. Het unieke St. Urbanus Chocolade blikje een echt collectorsitem.

Op zaterdag 12 september 11.15 uur begint de verkoop bij de kerk in Bovenkerk. Het eerste blikje komt op een speciale manier aan. Door de Corona willen we zoveel mogelijk mensen laten zien hoe. Op zaterdag 12 september 11.00 uur komt het blikje van het hoogste punt van Bovenkerk uit of rond de toren van de Urbanuskerk. Een tip houdt u verrekijker klaar om dit te volgen.

INFO: www.helponsuitdebrand.com