Wij kennen het allemaal wel. Je bent alleen thuis, je hoort mooie muziek, volumeknop op max en dan lekker hard meezingen! Heerlijk, zo in je eentje. Maar wíj weten uit eigen ervaring dat samen zingen en toewerken naar een prachtige uitvoering met orkest en solisten nog veel meer plezier geeft.

Op 23 augustus hervat het Pauluskoor Amstelveen de repetities op de maandagavond in de Paaskerk in Amstelveen Zuid. Uiteraard volgen we de RIVM Corona-regels. Ons koor heeft koorwerken uit de 17e tot en met 20e eeuw op het programma en geeft 3 uitvoeringen in de 2 jaar. Dit jaar plannen wij 26 november delen uit het Weihnachtsoratorium te zingen.

Bij ons Pauluskoor gaat het instuderen in stappen, in een aantal maanden werken wij er met z’n allen aan. Onze repetities staan onder bezielende leiding van dirigent Marcel Joosen. Ook  kunnen wij thuis onze partij oefenen via YouTube, want onze dirigent heeft namelijk alle koorstukken op YouTube voorgezongen. Kijk op You Tube: Pauluskoor Amstelveen en open de playlist van Marcel Joosen.

Meedoen was nog nooit zo makkelijk en bovendien is de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend. Dus stap over de drempel, je stem hoeft echt niet van solistenkwaliteit te zijn om met ons mee te kunnen zingen. Wel even aanmelden bij het secretariaat vanwege Corona-regels. Zien we je op 23 augustus? 

Meer informatie over meezingen in ons koor vind je op: https://pauluskoor.nl