Op dinsdag 26 maart start Mantelzorg & Meer een driedelige gespreksgroep ‘Levend Verlies’. Deze gespreksgroep is voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel.

Wat is levend verlies

Je kunt te maken krijgen met verlies en rouw terwijl degene voor wie je zorgt in leven is. Dit noemen we levend verlies. Een ouder met dementie bijvoorbeeld, of een partner met een beroerte waardoor die een ander persoon is dan voorheen.

Inhoud

In deze gespreksgroep deel je jouw ervaringen met anderen die net als jij zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips. Je vindt hier herkenning, erkenning en steun.

Data, tijd en plaats

Dinsdag 26 maart, 2 april en 16 april
13.30 – 15.30 uur
De Veste, Schuilenburg 3 in Hoofddorp

Aanmelden

Om je aan te melden, kun je een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op www.mantelzorgenmeer.nl. In onze agenda op de website vind je ook meer informatie over deze gespreksgroepen.