Tijdens de fiets 4-daagse verzamelen en eindigen we bij het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 te Bovenkerken. We vertrekken meestal via knooppunt 88 of 90. Kom op tijd, want we vertrekken stipt op tijd en wachten niet. Alle fietsroutes lopen via het landelijke fietsnetwerk langs knooppunten. Er zijn 2 verschillende afstanden:

  • De blauwe routes met gemiddeld 20 km per dag, vertrek 09:35 uur vanaf ingang Noorddamcentrum
  • De oranje routes met gemiddeld 30 km per dag, vertrek 09:30 uur vanaf parkeerplaats achter Noorddamcentrum

Het is een gratis evenement en je hoeft je niet op te geven. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je meefietst en welke afstand. Je kunt net zo vaak wisselen van afstand als dat jij plezierig vindt. Achteraf drinken we gezamenlijk een bakkie koffie of thee met appeltaart. Twee kopjes + taart/ slagroom voor € 4,50.

Wil je niets missen dan kun je toegevoegd worden aan de Whatsappgroep. Vlak voor vertrek bepalen we wat het weer voor ons betekent. Het kan zijn dat bij slecht weer de tocht wordt geannuleerd, iets later vertrekt of wordt ingekort. Hier worden vooraf vanuit de organisatie geen mededelingen over gedaan. Het Noorddamcentrum is vanaf 9:15 uur open.

De organisatie wordt door vrijwilligers gerund. Loopt u tegen iets aan wat beter kan, maak dat dan op een rustig moment bespreekbaar. Wij wensen iedereen mooie sportieve dagen toe en veel plezier in en om Amstelveen. Er is veel te zien en de natuur is tijdens de routes mooi en bijzonder afwisselend.

Namens Doortrappen Amstelveen
Edwin Barentsen

De blauwe routes 20 km per dag

De oranje routes 30 km per dag