Vier op de tien Amstelveners ervaren matige tot ernstige gevoelens van eenzaamheid. Wanneer mensen zich ernstig of langdurig eenzaam voelen, heeft dit vervelende gevolgen voor de gezondheid. Daar kunt u verandering in brengen door gebruik te maken van de duo e-bikes van Fietsmaatje Amstelveen.

Vijfde Veentrapper komt bij Zonnehuis Bovenkerk

Overal in Amstelveen staan duo e-bikes van Fietsmaatje Amstelveen. De 5e Veentrapper is op komst en wordt bij Zonnehof Bovenkerk gestald. Er staan ook Veentrappers bij Verpleeghuis Groenelaan, de Jeanne d’Arclaan, hoofdingang Middenhof en ’t Huis aan de Poel.

Vrijwilligers uit Bovenkerk gezocht

Wilt u als vrijwilliger meehelpen om bewoners in de wijk een leuk buitenmoment te bezorgen? Meldt u dan aan bij Fietsmaatje Amstelveen. Na een persoonlijke intake en een instructie van de fiets bent u klaar om met anderen een rondje in de wijk of bijv. het bos te fietsen. De e-bike is sterk, waardoor het fietsen licht gaat.

Wat ouder, eenzaam, beperkt en fietsen gaat niet meer?

Voel u zich eenzaam, ouder, heeft u een beperking of tijdelijke blessure en fietsen gaat niet meer? U wilt er toch even tussenuit? Voor €3,- per keer kunt u met een vrijwilliger fietsen. Meldt u dan aan bij Fietsmaatje Amstelveen.

Matchen

Fietsmaatje helpt bij het koppelen van vrijwilligers aan gasten of vice versa als dat nodig is.

Meer weten of aanmelden?

Klik hier voor informatie over vrijwilligers.
Klik hier voor informatie over gasten.
Klik hier voor inschrijven.

Bellen en mailen kan ook:
Mail: info@fietsmaatjesamstelveen.nl
Telefoon: 085-1309144