DJ’s Ger en Giel laten weer van alles horen: pop, rock, het beroemde “Quickstep-kwartiertje” en uiteraard veel soul nummers. Ze zie jullie graag zaterdag 11 februari 2023 in het Noorddamcentrum. Aanvang 20:00 uur en de toegang is gratis.

Een fenomeen uit de jaren 70

Discotheek Charly was in de jaren 70 een fenomeen in Bovenkerk en omstreken. Om de week mochten de DJ’s draaien in het oude verenigingsgebouw. De discoavonden waren steevast in mum van tijd uitverkocht. Sommige jongeren kwamen al voor de kerkdienst een stempel halen, zodat ze er zeker van waren dat ze er die avond bij konden zijn.

Oude tijden herleven

Mooie herinneringen en om oude tijden te later herleven, is het plan ontstaan om nog één keer zo’n legendarische discoavond in Bovenkerk te organiseren. Nog één keer de sfeer proeven en lekker dansen op de hits van toen. Voor de “Jeugd van toen” en andere liefhebbers.