Door de vertraagde opening van het Noorddamcentrum gaat Buurtclub Leefstijl niet in mei maar in september 2022 van start. Voor geïnteresseerden en leden van Buurclub Leefstijl is er een zomer-extraatje.

Workshop TACOYO
12 juli van 19.30 uur tot 21.00 uur
in wijkcentrum de Bolder
entree € 3,50 en gratis koffie / thee

Rob Szepesi geeft ons gedurende 45 minuten een workshop TACOYO. In zijn lessen kan iedereen (op muziek) meedoen op eigen tempo en naar eigen mogelijkheden. Doe makkelijke kleding en schoenen aan. TACOYO is een totaaltraining die zich richt op gezond leven, onthaasten, sporten en het volhouden van een gezonde manier van leven. Het richt zich op:

Training
Ademhaling
Conditie
Ontspanning
Yoga
Omgaan met stress

Via de workshop maken we kennis met TACOYO en wie weet willen sommigen ermee verder. Daarna praten we bij met een drankje, sparren over het komende seizoen, over de nieuwe groep (overdag) in Bovenkerk en wat verder nog ter tafel komt. Het wordt weer leuk! Ook fijn dat we kennismaken met nieuwe deelnemers, maar sommigen zijn nog met vakantie zijn.

En je weet het: in Buurtclub Leefstijl vinden we niets gek. Iedereen doet wat hij/ zij kan en wil. Het gaat niet om prestatie maar om de gezelligheid én om elkaar te ontmoeten.

Jolanda Peper (‭06) 5123 8887‬