Vanaf mei 2022 gaat er in het Noorddamcentrum op de Noorddammerweg 1 een groep van Buurtclub Leefstijl van start. Op de woensdag in de even weken is er van 13:00-14:30 uur een samenkomst. Meld je aan of kijk voor meer informatie op de website van
Buurtclub Leefstijl of bel/ mail
Edwin Barentsen, (06)5882591 of edwin.barentsen@ziggo.nl
Jolanda Peper, (06)51238887 of info@buurtclubleefstijl.nl
.

We kennen al die mooie wensen wel van beter slapen, gezonder eten, vaker bewegen, minder stress, je gelukkiger voelen, meer energie hebben en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

In de praktijk zijn al die wensen snel vervlogen, want het veranderen van gewoonten blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Sommige mensen hebben een ijzeren discipline, maar hoe ga je daar mee om als je daar nog niet sterk genoeg voor bent.

In Buurtclub Leefstijl vind je mensen uit de buurt die op een ontspannen en gezellige manier samen kleine stapjes maken met hun leefstijl. Ieder werkt aan zijn eigen stappen en door de steun aan elkaar blijkt het dan vaak goed te slagen.

Stapje na stapje behaal je successen waar je trots op kunt zijn. Zo wordt je uitgedaagd om meer uit het leven te halen en dat voelt goed.

Het is van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen. Tweemaal per maand kom je bij elkaar. De ene keer gericht op de stappen en de andere keer op een activiteit. Groepsgrootte 6 tot 12 deelnemers. Bijdrage € 3,50 per keer (50% korting met Amstelveenpas).