Hans Pappot van het Noorddamcentrum heeft samen met Martijn Heus van de Enjoy! Foundation een mooie activiteit kunnen regelen voor Bovenkerk. Deze activiteit is gratis. Deelnemers betalen alleen het vervoer.

Inwoners van Bovenkerk zijn van harte uitgenodigd om op woensdag 15 mei a.s. als VIP-gast aanwezig te zijn in het prachtige Afas-theater in Leusden (bij Amersfoort) voor het bijwonen van 14 de Musical over Johan Cruijff. De musical over het leven van Nederlands icoon Johan Cruijff laat zien hoe deze eigenwijze maar ook gevoelige Amsterdamse jongen uitgroeit tot een wereldster.

Voor het vervoer naar het Afas-theater in Leusden hebben we twee luxe touringcars van Doelen Coach geregeld. Nadat je thuis hebt gegeten, word je tussen 17.45 en 18 uur verwacht bij Roda’23 aan de Noorddammerweg 48c. De bussen vertrekken daar stipt om 18 uur. Meegaan met de bus kost € 15 per persoon. Met je opgave verplicht je je om € 15 per persoon te betalen voor de busrit. Dit bedrag dien je tijdens de busreis contant (het liefst gepast) af te dragen.

De avond begint om 19.45 uur met een optreden van de Kickers en om 20.00 uur volgt dan de voorstelling die (met pauze) duurt tot ongeveer 22.50 uur. Met een drankje in de pauze en na afloop nog een drankje in de foyer maken we er een gezellige avond van! Om 23.15 uur rijden de bussen terug naar Bovenkerk, waarna we rond middernacht bij Roda’23 arriveren. En dit alles word je gratis aangeboden. Zowel de voorstelling als de drankjes zijn gratis. Je hoeft alleen de bijdrage voor de busreis te voldoen.

Graag horen wij of je van dit unieke aanbod gebruik wil maken. Vol is vol, dus stuur zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 8 mei een e-mail naar bpbovenkerk@gmail.com met daarin de namen van de perso(o)n(en) die op 15 mei a.s. meegaan. Voor de volledigheid sturen we je daarna nog een bevestiging. De tickets voor de voorstelling ontvang je op woensdag 15 mei in de bus. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gerard Miltenburg, tel. 020-3455876.