Humanitas heeft ontzettend veel kennis en ervaring in huis met het in hun kracht zetten van mensen, waarbij ze zelf de regie over hun leven houden. Zonde om deze kennis niet te delen, want de missie van Humanitas is om de Nederlandse samenleving een fijnere plek te maken. Onze kennis helpt daarbij! Daarom bedachten we Humanitas voor de buur challenges. Op 23 mei start de eerste challenge en we hebben jouw hulp nodig om het groot te maken!

Met de challenges van Humanitas voor de buur bieden we praktische handvatten aan iedereen die iets wil doen voor zijn buurvrouw, oom of vriendin. In de eerste challenge zetten we in op verbinding met de buurt.

Doe je mee?

Tijdens de challenge Maak van buren bekenden ontvang je 5 dagen elke dag één korte opdracht in je mail. Je leert:

  • Makkelijk contact maken
  • De kracht van een klein gebaar
  • Jouw buurt en buren kennen

Elke dag krijg je een opdracht in je inbox. De oefeningen zijn no-nonsense en speciaal gemaakt voor iedereen die meer verbinding wil met zijn of haar buurt. Zo heb je aan het einde van de challenge op vijf manieren verbinding gemaakt!

Doe je mee? Je kan je hier inschrijven!

Deel je mee?

Uiteraard willen we zo veel mogelijk deelnemers én zichtbaarheid voor onze challenges, en daarmee voor Humanitas! Daarom zetten we onze grootste kracht in: onze vrijwilligers en beroepskrachten! Jij kunt hieraan bijdragen door iets te delen in jouw netwerk. Dit kan op jouw social media kanalen. Deel je mee? Deel de posts van Humanitas Facebook, Instagram of LinkedIn en gebruik #voordebuur.