Bovenkerk staat bekend als een kleurrijke Amstelveense wijk met een dorps karakter. In deze wijk zoeken veel bewoners verbinding met elkaar en zijn uiteenlopende verenigingen actief. Veel vrijwilligers uit Bovenkerk, maar ook van daarbuiten, zetten zich in voor de ‘Parel aan de Poel’. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten, heeft de Enjoy! Foundation het mogelijk gemaakt dat ze de musical ‘Nummer 14’ over het leven van Johan Cruijff kunnen bijwonen.

VIP-gasten
Hans Pappot, beheerder van het Noorddamcentrum, heeft van Martijn Heus van de Enjoy! Foundation de gelegenheid gekregen personen die in Bovenkerk actief zijn als vrijwilliger of een rol spelen in het verenigingsleven, uit te nodigen om op dinsdag 13 februari als VIP-gast aanwezig te zijn in het AFAS theater in Leusden om daar te genieten van ‘Nummer 14’ de musical over Johan Cruijff. Deze musical draait nu voor het derde jaar en trok al meer dan 200.000 bezoekers. 

160 personen
Maar liefst ruim 160 personen die in Bovenkerk actief zijn als vrijwilliger of een rol spelen in het verenigingsleven hebben gehoor gegeven aan deze uitnodiging. Met een touringcar en een rits aan auto’s reizen zij op 13 februari af naar Leusden. Vanaf 19 uur worden zij in de foyer van het AFAS theater welkom geheten met een drankje. De voorstelling start met een optreden van de Kickers waarna de musical over het leven van Johan Cruijff begint. De avond wordt met een drankje gezellig afgesloten.

Over de Enjoy! Foundation
De Enjoy! Foundation uit Amstelveen heeft als missie ervoor te zorgen dat er geen kind meer met buikpijn mag rondlopen als het wordt begeleid door een volwassene. Ze willen kinderen helpen met alles wat ze op school niet leren of meekrijgen. Elk kind zou een mentor moeten hebben. Iemand die een tijdje meeloopt met het kind, iemand die het kind vertrouwen geeft, zodat het zelfvertrouwen kan groeien. Om alle kinderen deze kans te geven, hebben Martijn Heus, Wim Scholten & Joy Ellen Bos de Enjoy! Foundation opgericht.