Ja, u leest het goed. Na zeven jaar komt er de 2e editie van de Bovenkerkse scholen reünie.

Dat is de bij-praatavond van alle (vroegere) dorpsgenoten. Door Corona heeft het 2 jaar langer geduurd dan de bedoeling was.

Met het vernieuwde dorpshuis, het Noorddamcentrum, hebben we een prachtige plek om met een drankje en een hapje even lekker bij te praten en oude contacten nieuw leven in te blazen. De organisatie heeft er weer zin in om er een echt dorpsfestijn van te maken.

Bij deze editie is iedereen welkom die op de meisjes- of jongensscholen les hebben gehad of les hebben gegeven. Vanaf de oprichting in 1916 tot de sluiting in 1993.

Opgeven kan zo

Ga naar de site https://bovenkerksescholenreunie2022.nl en vul al je gegevens in.

De kosten zijn 10 euro per persoon. Dit bedrag is voor de accommodatie- en organisatiekosten. Natuurlijk werkt de organisatie alleen met vrijwilligers die Bovenkerk een warm hart toedragen.

Alle info komt naar je toe zodra  je je hebt ingeschreven. Voor verdere info is er ook een speciaal e-mailadres: info@bovenkerksescholenreunie2022.nl voor opmerkingen en of vragen.

Graag willen we je vragen om dit bericht met zoveel mogelijk dorpsgenoten te delen via sociale media of gewoon mond-tot-mond. Op de 1e editie kwamen ruim 800 mensen! De organisatie is er klaar voor om al deze mensen weer een prachtige avond te bezorgen.

Het 2022 reünie team