Benita is theesommelier van Thee & Kaart en gaat Bovenkerk vertalen in thee. Daarvoor is een thee etiket nodig. Benita organiseert een toffe win actie voor alle Bovenkerkers!.

Doe je ook mee? Wat ga je doen?

• Stap 1: Pak een foto of afbeelding van de St. Urbanuskerk
  • Stap 2: Teken de afbeelding/ foto na. Doe dit met zwarte fijn liner of dunne stift op een wit vel papier.
  • Stap 3: Maak een foto of pdf van jouw tekening en stuur deze naar: info@thee-kaart.nl

Inzenden kan tot uiterlijk 10 juni 2022. Van de winnende tekening wordt een officieel thee etiket gemaakt, welke voortaan zal pronken op het theeblik van de “Bovenkerkse dorps thee”.

En natuurlijk krijgt de winnaar het eerst officiële theeblik overhandigd tijdens het zomerfeest op 25 juni om 16.00 uur bij de thee kraam van Thee & Kaart.

Nieuwsgierig hoe de melange van de Bovenkerkse dorpsthee ontstaat? Klik hier.