Bakkers opgelet! Je kunt je weer opgeven voor Heel Bovenkerk Bakt

Iedereen kan tijdens het Zomerfeest weer meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt. Volwassenen en kinderen. Kom jij in de top drie beste Bovenkerkse bakkers, dan ga je met een mooie beker naar huis! En de nummer één mag een jaar lang pronken met de felbegeerde wisselbeker. Alle kinderen krijgen sowieso een oorkonde.

Taart aanleveren
Zaterdag 25 juni tussen 13:30 uur en 14:00 uur kun je je taart, cake, cupcake etc. aanleveren in de tent in het Urbanuspark. Je baksel krijgt dan een nummer. De zeer deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

De prijsuitreiking is rond de klok van 17:30 uur. Dan weten we wie zich in 2022 de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen.

Aanmelden
Wil je meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt? Stuur dan een e-mail naar lex.koot@ziggo.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.