AbunDance Experience Amstelveen – an Ecstatic Dance Journey

AbunDance Experience Amstelveen opent haar deuren in februari 2023 in het Voka Bovenkerk Gebouw op de Vierlingsbeeklaan 114 in Amstelveen.

Stel je eens voor: dansen met de mensen waar je normaal gesproken mee in de rij bij de kassa staat, of waar je normaal gesproken langsloopt op straat. En dan niet zomaar dansen, maar dansen in stilte, op blote voeten, zonder alcohol en zonder drugs. Waar de ogen elkaar ontmoeten en iedereen met een kleine of grote glimlach zijn of haar eigen dans maakt. In verbinding, in harmonie, als gelijken, ongeacht je achtergond. 

Is het een droom? Nee, het gebeurt overal in Nederland en nu ook in Amstelveen: Ecstatic Dance. Er hoeft even helemaal niets en tegelijkertijd gebeurt er van alles. Op een Ecstatic Dance kan je bewegen precies zoals je wilt, het gaat er niet om te laten zien hoe goed je kunt dansen. Je wordt ontmoet in wie je bent, niet om wat je kunt. Ecstatic Dance is een veilige omgeving waar je even helemaal jezelf kunt zijn, terwijl je tegelijkertijd prachtige verbindingen maakt met anderen. Een totale reset in twee-en-een half uur.

Meer info over ons, data en tickets kan je vinden op onze pagina op Hipsy.