Op dinsdag 9 april, twee dagen voor Wereld Parkinson Dag, organiseren de Sezu (Samenwerking EerstelijnsZorg Uithoorn), de Ontmoetingsgroepen Uithoorn én de Parkinson(isme) vereniging een Parkinson Café, van 15:30 – 17:30 uur in Wijkcentrum Bilderdijkhof, Bilderdijkhof 1 in Uithoorn.

Een Parkinson Café is een plek waar mensen met Parkinson(isme), hun naasten en overige belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook wordt er informatie verstrekt over de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen. Dit alles in een informele en ontspannen sfeer onder het genot van koffie, thee of een frisdrank.

In dit Parkinson Café staan het thema Parkinson en de toekomst centraal, met onder meer een gesprek met een patiënt en een mantelzorger. Zorgverleners zoals de ergotherapeut, de fysiotherapeut, de logopedist, de diëtist, de oefentherapeut, de Parkinsonverpleegkundige, apotheker, huisarts, Questio en Mantelzorg & Meer (onderdeel van Uithoorn voor Elkaar) vertellen welke ondersteuning mogelijk is om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk de dingen kunt blijven doen die je belangrijk vindt.

U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig. De zaal is open vanaf 15:15 uur en na afloop is bij inlevering van de enquête een aantrekkelijke goodiebag beschikbaar (op=op).