Ruim 100 deelnemers keken hun ogen uit: het was bijna niet herkenbaar. Licht, ruim, modern en met mooie foto’s van het oude Bovenkerk. Deze zullen nog voor veel gesprekstof zorgen. De nieuwe opstelling en formaat van de tafels werd erg op prijs gesteld. Zo konden meer mensen aan één tafel zitten. 
Uiteraard was er een feestmenu met prosecco als welkomstdrankje. Als verrassing hadden we een ‘stagiair’: wethouder Marijn van Ballegooijen hielp de hele avond mee op alle fronten. Van bedienen tot afwassen. De afwasploeg en kok waren ook in hun nopjes met de prachtig nieuwe keuken. 
Beheerdersechtpaar Hans en Brenda Pappot kan tevreden terugkijken op deze vuurdoop.

Onze enthousiaste groep vrijwilligers kijkt alweer uit naar de volgende Samen Eten! De kosten voor de 3 gangenmaaltijd zijn € 10,00 inclusief een afsluitend kopje koffie of thee. Het eerste drankje is voor onze rekening, gebruikt men meer dan komt dit voor eigen rekening. 
Samen Eten is iedere laatste vrijdag van de maand. Vanaf de eerste van de nieuwe maand kan men zich opgeven bij Gerard Miltenburg via e-mail: bpbovenkerk@gmail.com